överläggande bild

Arbetsmiljö & Personlig miljö


Söker du en inspirerande föreläsning om hur ni kan skapa en bättre arbetsmiljö? Vill ni lära er mer om hur vi påverkas av vår miljö, både på jobbet och i livet i stort? Nyfiken på hur du kan designa en gynnsam personlig miljö, och hur alla kan bidra till en arbetsmiljö där vi både mår bra, presterar och utvecklas?

Boka Gunnel Ryner som föreläsare om arbetsmiljö & personlig miljö om ni vill få nya insikter, inspireras, skratta och samtidigt lära er konkreta metoder för att lyfta er själva och varandra, och skapa både trivsel och välmående! 

Föreläsningen kan förstås även genomföras digitalt. Från sin hemmastudio levererar Gunnel ett interaktivt upplägg som engagerar, inspirerar och aktiverar deltagarna.

Föreläsning: ”Låt miljön göra jobbet!”

Är du trött på att kämpa i uppförsbacke och motvind och ständigt behöva förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett smartare, enklare sätt att få det liv – och arbetsliv – du drömmer om?

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt ansvar läggs på den enskilde individen.

Motivation är överskattat, menar hon. Din miljö; de människor, saker, idéer och förutsättningar du omger dig med, har ofta större betydelse. I stället för att bara förlita dig på din egen viljestyrka och självdisciplin – ändra din miljö och se till att den drar dig i rätt riktning. Det är både enklare och mer effektivt.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar Gunnel hur mycket vi alla påverkas av vår miljö. Du får konkreta tips för hur du kan skapa en riktigt gynnsam miljö åt dig själv, hur du kan vara en bra miljö för andra, och hur du och dina kollegor kan lyfta varandra och tillsammans skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. En arbetsmiljö som ger energi och arbetsglädje, och som gör det lätt att skapa goda resultat.

Föreläsningen är baserad på Gunnels bok ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”.

Nöjda kunder

” Tack för en helt fantastisk föreläsning. (…) Vi har redan satt igång och förankrar dina idéer i organisationen. T.ex. hade vi vårt bästa personalmöte på länge nu i morse då alla började berätta om de positiva grejerna som hände förra veckan! Din föreläsning hade inte kunnat komma med bättre tajming – stort tack! ”

Ted Wallin

Business Director, Gambit

” Vill bara skicka ett STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region!  Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna! Tusen tack!!! ”

Carina Rosenblad

District Sales Manager, The Body Shop

” Thank you so much for the fantastic contribution you made at the CIDESCO International´s Schools & Examiners meeting. I was most impressed by the way you referred to scientific research, motivated the audience and mixed it all with a great sense of humor. I knew you would do an outstanding job and you lived up to and exceeded our expectations! ”

Anna-Cari Gund

President, CIDESCO

” Inspirationsföreläsningen med Gunnel är en av de bästa jag tagit del av. Gunnel är jordnära, smakfull och personlig i sitt framträdande och kan med humor förmedla klockrena sanningar som landade väldigt väl i vår organisation. Utöver att ge inspiration och glädjefyllda skratt så fick vi också några enkla verktyg att applicera i vår vardag. Vi har påbörjat vår positiva revolution!”

Katarina Törnros

Regionchef, LRF Konsult

” Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder. ”

Anna Nyström

Chefredaktör, Kvalitetsmagasinet

” Tack för en fantastisk föreläsning och workshop, du lyfte hela medarbetargruppen och har en förmåga att ändra fokus från negativt tankesätt till att tänka på det som är bra. Redan på måndagen började några av personalen lyfta fram bra händelser. Tack!”

Valentina Trpezanovska

Verksamhetschef Område Varberg, Närsjukvården Halland

” Tusen tack för en toppen-föreläsning, där många kloka tankar skapades hos åhörarna! Allvar och roligheter levererades på ett så mästerligt, lättsamt sätt. Att se det positiva i första hand har definitivt fastnat hos hela gänget. Högsta omdöme ges från oss alla! ”

Sofia Sestorp

Affärschef, Kinda Ydre Sparbank

” Ett kärnkraftverk ska självklart ha högt fokus på att förebygga och åtgärda avvikelser men våra arbetssätt kan utvecklas mycket om vi inkluderar våra framgångar i utvecklingsarbetet. Tack för den insikten Gunnel, du var verkligen en inspirationskälla!”

Cecilia Lindmark

Arbetsmiljöingenjör, Forsmark Kraftgrupp AB

” Gunnel har medels insiktsgivande föreläsningar och medryckande workshops hjälpt oss långt på vägen mot att skapa en mer positiv, tillitsfull, engagerande och respekterande företagskultur. Gunnel har med hela sin insats överträffat alla våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne till alla er som vill utvecklas med mer positiva och styrkebaserade attribut.”

Jens Sjöström

Försäljningschef, Aratron AB

” Inspirationsföreläsningen för oss administrativa chefer om uppskattande ledarskap följdes av en styrkebaserad workshop där vi utforskade egna goda exempel. En fantastisk dag med mycket ny kunskap och möjlighet att träna och reflektera. STORT TACK Gunnel för en INNEHÅLLSRIK FÖRELÄSNING och en MYCKET INSPIRERANDE WORKSHOP !!!!!”

Anne-Li Silberk

Administrativ chef, Linköpings universitet