överläggande bild

Föreläsare Linköping

Söker du en föreläsare till ditt event i Linköping?

Här hittar du alla mina inspirationsföreläsningar, utbildningar & workshops


Arbetsglädje LedarskapSamarbeteTeamkänslaArbetsmiljöStyrkebaserad utvecklingKommunikationKonflikthanteringFeedbackSvåra samtalMotivationFörändringLösningsfokus


Söker ni en föreläsare i Linköping? Planerar ni en konferens, personaldag, kickoff eller kanske en chefsutbildning i Linköpingsområdet? Vill ni ha en erfaren, underhållande och inspirerande föreläsare till evenemanget?

Jag föreläser i hela landet, men eftersom jag har bott i Linköping större delen av livet (numera i Motala) är det extra roligt att få föreläsa där.

Välkommen att kontakta mig!

Föreläsare Linköping: Gunnel Ryner

En av Sveriges populäraste inspirationsföreläsare = din föreläsare i Linköping?

Inspirerande föreläsare i Linköping

Jag ger ca 60-70 inspirationsföreläsningar varje år, i Linköping och övriga landet, på allt ifrån konferenser och kick-offer till chefsträffar och personaldagar, med stora eller små grupper. Om ni vill fördjupa er mer kan de flesta av mina föreläsningar också ges som halv- eller heldagsutbildningar. Eller så väljer ni att kombinera föreläsningen med en workshop.

Jag föreläser främst om styrkebaserat arbetssätt, ledarskap, arbetsglädje, lösningsfokus, kommunikation, medarbetarskap, förändring, mål & motivation och svåra samtal. Alla föreläsningar anpassas utifrån era önskemål och behov.

Jag vill att mina föreläsningar ska vara inspirerande och roliga, samtidigt som deltagarna ska få med sig nya idéer och verktyg som de direkt kan börja använda i sin vardag. Därför har alla mina föreläsningar ett tydligt budskap och kunskapsinnehåll, baserat på forskning – men presenterat på ett underhållande och lättsamt sätt med mycket energi och humor.

Samma sak gäller om ni väljer att satsa på en utbildningsdag. Vi lär oss bäst när vi har roligt samtidigt. Därför ger mina utbildningar inte bara nya insikter, kunskaper och färdigheter, deltagarna får också skratta och ha kul. Även när det handlar om svåra samtal. För att skapa bestående resultat lägger jag också mycket tid på praktiska övningar, reflektion och erfarenhetsutbyte.

Jag föreläser och utbildar lika gärna på engelska som på svenska.

Mina föreläsningar kan genomföras på plats i Linköping eller annan ort, eller digitalt. Ni väljer!

Nöjda kunder

” Tack för en helt fantastisk föreläsning. (…) Vi har redan satt igång och förankrar dina idéer i organisationen. T.ex. hade vi vårt bästa personalmöte på länge nu i morse då alla började berätta om de positiva grejerna som hände förra veckan! Din föreläsning hade inte kunnat komma med bättre tajming – stort tack! ”

Ted Wallin

Business Director, Gambit

” Vill bara skicka ett STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region!  Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna! Tusen tack!!! ”

Carina Rosenblad

District Sales Manager, The Body Shop

” Thank you so much for the fantastic contribution you made at the CIDESCO International´s Schools & Examiners meeting. I was most impressed by the way you referred to scientific research, motivated the audience and mixed it all with a great sense of humor. I knew you would do an outstanding job and you lived up to and exceeded our expectations! ”

Anna-Cari Gund

President, CIDESCO

” Inspirationsföreläsningen med Gunnel är en av de bästa jag tagit del av. Gunnel är jordnära, smakfull och personlig i sitt framträdande och kan med humor förmedla klockrena sanningar som landade väldigt väl i vår organisation. Utöver att ge inspiration och glädjefyllda skratt så fick vi också några enkla verktyg att applicera i vår vardag. Vi har påbörjat vår positiva revolution!”

Katarina Törnros

Regionchef, LRF Konsult

” Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder. ”

Anna Nyström

Chefredaktör, Kvalitetsmagasinet

” Tack för en fantastisk föreläsning och workshop, du lyfte hela medarbetargruppen och har en förmåga att ändra fokus från negativt tankesätt till att tänka på det som är bra. Redan på måndagen började några av personalen lyfta fram bra händelser. Tack!”

Valentina Trpezanovska

Verksamhetschef Område Varberg, Närsjukvården Halland

” Tusen tack för en toppen-föreläsning, där många kloka tankar skapades hos åhörarna! Allvar och roligheter levererades på ett så mästerligt, lättsamt sätt. Att se det positiva i första hand har definitivt fastnat hos hela gänget. Högsta omdöme ges från oss alla! ”

Sofia Sestorp

Affärschef, Kinda Ydre Sparbank

” Ett kärnkraftverk ska självklart ha högt fokus på att förebygga och åtgärda avvikelser men våra arbetssätt kan utvecklas mycket om vi inkluderar våra framgångar i utvecklingsarbetet. Tack för den insikten Gunnel, du var verkligen en inspirationskälla!”

Cecilia Lindmark

Arbetsmiljöingenjör, Forsmark Kraftgrupp AB

” Gunnel har medels insiktsgivande föreläsningar och medryckande workshops hjälpt oss långt på vägen mot att skapa en mer positiv, tillitsfull, engagerande och respekterande företagskultur. Gunnel har med hela sin insats överträffat alla våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne till alla er som vill utvecklas med mer positiva och styrkebaserade attribut.”

Jens Sjöström

Försäljningschef, Aratron AB

” Inspirationsföreläsningen för oss administrativa chefer om uppskattande ledarskap följdes av en styrkebaserad workshop där vi utforskade egna goda exempel. En fantastisk dag med mycket ny kunskap och möjlighet att träna och reflektera. STORT TACK Gunnel för en INNEHÅLLSRIK FÖRELÄSNING och en MYCKET INSPIRERANDE WORKSHOP !!!!!”

Anne-Li Silberk

Administrativ chef, Linköpings universitet

Talarföreningen Sverige Medlem logotyp

Föreläsare Linköping – Kontakta Gunnel redan i dag!

Vill du veta mer om vad jag kan göra för er, höra om jag är tillgänglig vissa datum eller få en offert?
Välkommen att höra av dig!