överläggande bild

Om Gunnel Ryner


Jag är beteendevetare med en fil kand i pedagogik och har en bred yrkeserfarenhet som bl a personalchef, linjechef, projektledare, coach och utbildare. Jag har arbetat både inom privat och offentlig sektor, bl a på Polisen, Alstom, Previa, Empower Group, Lernia och LärData.

Jag är även utbildad organisationskonsult, certifierad instruktör i Klart ledarskap, Professional Certified Coach genom International Coach Federation (ICF), certifierad i Lösningsfokuserad korttidsterapi och diplomerad mindfulness­instruktör. Jag har också utbildat coacher internationellt och är van att föreläsa på engelska.

Jag brinner för styrkebaserad utveckling, där man bygger på framgångar och styrkor i stället för att bara åtgärda problem och svagheter. Jag är övertygad om att vi alla både mår och presterar bättre om vi känner oss glada, stolta och engagerade på jobbet. Och det uppnår vi genom att fokusera på det vi själva och andra gör rätt och bra, i stället för att leta fel. 

Som föreläsare får jag ofta höra att jag har en oerhört positiv energi och entusiasm som smittar av sig på publiken. Genom åren har jag haft förmånen att få inspirera tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra. Jag har också utvecklat mina budskap i böckerna  ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!” och ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”.