överläggande bild

Söker du en inspirationsföreläsare?

Här hittar du alla mina inspirationsföreläsningar, utbildningar & workshops


Arbetsglädje LedarskapSamarbeteTeamkänslaArbetsmiljöStyrkebaserad utvecklingKommunikationKonflikthanteringFeedbackSvåra samtalMotivationFörändringLösningsfokus


Söker ni en rutinerad, kunnig, underhållande och inspirerande föreläsare till konferensen, personalmötet, kickoffen eller chefsutbildningen?

På plats eller digitalt? Jag är van vid båda formaten!

Välkommen att kontakta mig!

Inspirerande föreläsare: Gunnel Ryner

En av Sveriges populäraste inspirationsföreläsare – för 6:e året i rad!

Inspirerande föreläsningar och utbildningar för både chefer och medarbetare

Jag ger ca 60-70 inspirationsföreläsningar årligen på allt ifrån konferenser och kick-offer till chefsträffar och personaldagar, med stora eller små grupper. Vill ni gå lite mer på djupet kan jag också ge de flesta av mina föreläsningar som halv- eller heldagsutbildningar. Eller så väljer ni att kombinera föreläsningen med en workshop.

Som inspirationsföreläsare föreläser jag främst om styrkebaserat arbetssätt, arbetsglädje, lösningsfokus, kommunikation, ledarskap, medarbetarskap, förändring, mål & motivation och svåra samtal. Självklart anpassar jag föreläsningen/utbildningen efter era specifika behov.

Jag vill att mina föreläsningar ska vara entusiasmerande, inspirerande och roliga, samtidigt som åhörarna ska få med sig något som de kan ha direkt nytta av i sin vardag. Därför har alla mina inspirationsföreläsningar ett tydligt budskap och kunskapsinnehåll, baserat på forskning – men paketerat och presenterat på ett lättsamt och fartfyllt sätt med mycket energi, humor och passion.

Väljer ni att satsa på en utbildningsdag gäller samma sak. Jag är övertygad om att vi lär oss bäst när vi har roligt samtidigt. Alla mina utbildningar ger därför inte bara massor av inspiration, nya insikter, kunskaper och färdigheter, deltagarna får också skratta och ha kul. Även när vi pratar om svåra samtal. För att säkerställa ett bestående resultat lägger jag också stort fokus på praktiska övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion.

Jag föreläser och utbildar lika gärna på engelska som på svenska.

Alla mina inspirationsföreläsningar kan förstås även genomföras digitalt. Från min hemmastudio levererar jag ett interaktivt upplägg som engagerar, inspirerar och aktiverar deltagarna.

Varför inspirationsföreläsning?

Varför boka en inspirationsföreläsare?

Att bjuda in en extern, inspirerande föreläsare är ett bra sätt att förena nytta med nöje. Era medarbetare eller konferensdeltagare får nya insikter, aha-upplevelser och användbara kunskaper, samtidigt som de får skratta och ha roligt. När vi har roligt lär vi oss dessutom mer. En bra inspirationsföreläsning ger medarbetarna en boost, ny energi och en blandning av igenkänning och nya perspektiv. En skicklig inspirationsföreläsare bidrar inte bara med underhållning för stunden, utan ser till att åhörarna får med sig idéer, tankar, kunskaper och konkreta verktyg som de direkt kan omsätta i sin vardag.

Inspirationsföreläsare Gunnel Ryner

Vad får ni om ni anlitar mig som inspirationsföreläsare?

  • Energipåfyllning och skratt
  • En interaktiv föreläsning som låter deltagarna vara aktiva och delaktiga
  • Ett lyft! – även om jag utmanar lite vill jag att åhörarna efter föreläsningen ska känna sig stärkta, boostade och stolta över sig själva och varandra
  • Oftast inga (eller väldigt få) PowerPoint-bilder – jag föredrar att använda blädderblock och mig själv för att illustrera mina budskap
  • Ett skifte av fokus – från att leta fel till att fokusera på lösningar, styrkor och framgångar
  • Bättre samarbete och kommunikation
  • Mer stolthet, arbetsglädje och engagemang
  • Konkreta tips och verktyg att använda i vardagen

Nöjda kunder

” Tack för en helt fantastisk föreläsning. (…) Vi har redan satt igång och förankrar dina idéer i organisationen. T.ex. hade vi vårt bästa personalmöte på länge nu i morse då alla började berätta om de positiva grejerna som hände förra veckan! Din föreläsning hade inte kunnat komma med bättre tajming – stort tack! ”

Ted Wallin

Business Director, Gambit

” Vill bara skicka ett STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region!  Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna! Tusen tack!!! ”

Carina Rosenblad

District Sales Manager, The Body Shop

” Thank you so much for the fantastic contribution you made at the CIDESCO International´s Schools & Examiners meeting. I was most impressed by the way you referred to scientific research, motivated the audience and mixed it all with a great sense of humor. I knew you would do an outstanding job and you lived up to and exceeded our expectations! ”

Anna-Cari Gund

President, CIDESCO

” Inspirationsföreläsningen med Gunnel är en av de bästa jag tagit del av. Gunnel är jordnära, smakfull och personlig i sitt framträdande och kan med humor förmedla klockrena sanningar som landade väldigt väl i vår organisation. Utöver att ge inspiration och glädjefyllda skratt så fick vi också några enkla verktyg att applicera i vår vardag. Vi har påbörjat vår positiva revolution!”

Katarina Törnros

Regionchef, LRF Konsult

” Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder. ”

Anna Nyström

Chefredaktör, Kvalitetsmagasinet

” Tack för en fantastisk föreläsning och workshop, du lyfte hela medarbetargruppen och har en förmåga att ändra fokus från negativt tankesätt till att tänka på det som är bra. Redan på måndagen började några av personalen lyfta fram bra händelser. Tack!”

Valentina Trpezanovska

Verksamhetschef Område Varberg, Närsjukvården Halland

” Tusen tack för en toppen-föreläsning, där många kloka tankar skapades hos åhörarna! Allvar och roligheter levererades på ett så mästerligt, lättsamt sätt. Att se det positiva i första hand har definitivt fastnat hos hela gänget. Högsta omdöme ges från oss alla! ”

Sofia Sestorp

Affärschef, Kinda Ydre Sparbank

” Ett kärnkraftverk ska självklart ha högt fokus på att förebygga och åtgärda avvikelser men våra arbetssätt kan utvecklas mycket om vi inkluderar våra framgångar i utvecklingsarbetet. Tack för den insikten Gunnel, du var verkligen en inspirationskälla!”

Cecilia Lindmark

Arbetsmiljöingenjör, Forsmark Kraftgrupp AB

” Gunnel har medels insiktsgivande föreläsningar och medryckande workshops hjälpt oss långt på vägen mot att skapa en mer positiv, tillitsfull, engagerande och respekterande företagskultur. Gunnel har med hela sin insats överträffat alla våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne till alla er som vill utvecklas med mer positiva och styrkebaserade attribut.”

Jens Sjöström

Försäljningschef, Aratron AB

” Inspirationsföreläsningen för oss administrativa chefer om uppskattande ledarskap följdes av en styrkebaserad workshop där vi utforskade egna goda exempel. En fantastisk dag med mycket ny kunskap och möjlighet att träna och reflektera. STORT TACK Gunnel för en INNEHÅLLSRIK FÖRELÄSNING och en MYCKET INSPIRERANDE WORKSHOP !!!!!”

Anne-Li Silberk

Administrativ chef, Linköpings universitet

Gunnel föreläser i hela landet

Här är ett urval av städer som Gunnel föreläser i. Klicka på namnet för att läsa mer. Finns din stad inte med i listan? Ingen fara, Gunnel föreläser i hela Sverige, och även utomlands.

Talarföreningen Sverige Medlem logotyp