Rund dekal med texten Sveriges populäraste föreläsare 2021, Topp 100 föreläsare, eventeffect.se

På Topp 100-listan för fjärde året!

Författare:

Publicerades den:

Senast uppdaterat:


För fjärde året i rad kom jag med på Topp 100-listan över Sveriges populäraste talare. Listan är framtagen av den oberoende nyhetssajten Eventeffect.se med ambitionen att inspirera och underlätta för dig som ska boka talare till ditt event eller din konferens.

Känner mig hedrad och tacksam! Efter detta märkliga år är dessutom all uppmuntran och positiv feedback extra välkommen. Nu ser jag fram emot en höst där över hälften av mina bokade uppdrag är planerade att ske fysiskt. Tänk att jag kan längta så efter något jag tidigare tog för givet!

Kategorier: Nyheter

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *